Καλοκαιρινός Μαραθώνιος Δημιουργικότητας 2017

Η Άννα Δραγατσίκα η πολυμήχανη, δημοφιλής και αγαπητή – crafter, blogger, διοργανώτρια θεματικών πάρτι, προσθέστε εσείς και άλλες πολλές ιδιότητες που διαθέτει – διοργανώνει για ένα ακόμη καλοκαίρι τον «Δημιουργικό Μαραθώνιο Δημιουργίας» στην Θεσσαλονίκη.

Συμμετέχοντες του μαραθωνίου αναλαμβάνουν να ολοκληρώσουν για 8 συνεχόμενες εβδομάδες, από 17/7 έως 10/9, μια δημιουργική αποστολή ανά εβδομάδα, που σαν κύριο στόχο θα έχει τη δημιουργία χειροποίητων αντικειμένων. Κάθε εβδομάδα θα είναι και μια διαφορετική συναρπαστική εμπειρία. Την Παρασκευή, πριν ξεκινήσει η εβδομάδα, θα στέλνει ένα email με όλες τις λεπτομέρειες της αποστολής της εβδομάδας. Επιπλέον θα κάνει και μια κλήρωση στην οποία μια τυχερή αποστολή θα κερδίζει ένα όμορφο δωράκι.

Το περσινό καλοκαίρι ένωσαν τις δυνάμεις τους 164 άνθρωποι και πέρασαν ένα μοναδικό καλοκαίρι. Φέτος αναμένονται ακόμη περισσότερες συμμετοχές. Όσοι καταφέρουν να συμμετάσχουν και στις 8 εβδομάδες, εκτός από την αγάπη της Άννας, θα πάρουν ένα μικρό χειροποίητο δωράκι από την ίδια, για να θυμούνται ότι το καλοκαίρι του 2017 ήταν πολύ δημιουργικοί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδας της: In my closet http://inmyc.gr/ 

Facebookpage: https://www.facebook.com/inmyclosetblog/?ref=page_internal

 

 

 

Δεν Υπάρχουν Σχόλια